Još jedna uspješna polusezona NK “Graničara” iz Zagrađa

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Nakon završetka prve polusezone donosimo vam i statistiku našeg kluba i naših igrača kroz 13 odigranih kola.
Sezonu smo završili na odličnom trećem mjestu iza nedodirljivog Kaptola koji ima samo jedan poraz i to u Zagrađu i iza drugoplasirane Croatie iz Mihaljevaca koja zaostaje samo dva boda za vodećim Kaptolom i ima 9 bodova više od nas.

Drugi smo napad lige zajedno sa Croatiom (M) sa 41 zabijenim pogotkom i gol razlikom +18 golova. Nk “Graničar” iz Zagrađa je upisao 8 pobjeda, jedan remi i četiri poraza.
Listu strijelaca predvodi Srdarević Adam koji je i prvi strijelac lige sa 16 zabijenih pogodaka,a najviše asistencija,njih 11 ostvario je Jakov Šinko .

Zahvaljujemo se svim igračima na odlično odigranim utakmicama i sigurni smo da će i iduću polusezonu nastaviti u istom ritmu.

Veliki napor je napravila uprava, trener Darko Čengić te svi ostali članovi kluba koji su sudjelovali u organizaciji utakmica jer bez njih ovaj rezultat ne bi bio ovako dobar.
Posebno želimo istaći da radovi na našem igralištu na “Glivnjaku” se nastavljaju uz pomoć grada Pleternice gdje su u zadnjoj fazi uređenja gornje etaže objekta gdje je uređena i pripremljena teretana za pripreme igrača te je uz rasvjetu na glavnom igralištu postavljena i rasvjeta oko samog objekta i parkirališta.

Također treba napomenuti sa smo već tradicionalno organizirali malonogometni turnir i zabavu te besplatnu školu nogometa za svu djecu što se pokazalo kao pun podatak. Po prvi puta smo organizirali praznik nogometa u Zagrađu s ciljem druženja mladih polaznika škole nogometa te uključivanja njihovih roditelja u rad kluba kroz sportsku utakmicu, razne sportske igre i ručak.

Ni ove godine nismo zaboravili se sjetiti svih onih koji su položili svoje živote na oltar domovine na Dan sjećanja za žrtve Vukovara i Škabrnje gdje smo zapalili svijeće kod Crkve Sv. Roka u Zagrađu. Na kraju godine u skladu s epidemiološkim mjerama ponovno planiramo darivati svu djecu iz mjesta s prigodnim poklonima, pjesmom, smijehom i druženjem da se još jednom pokaže veliko graničarsko srce. Moto Nk “Graničar” iz Zagrađa nisu samo pobjede i osvajanje prvenstva već humanost, ljudskost i domoljublje koje nas drži sve zajedno na okupu.

Veliko hvala svim znanim i neznanim sponzorima kluba bez kojih ne bismo mogli držati ovakvu visoku razinu rada i aktivnosti.
Pozivamo naše navijače da nas i u nastavku sezone prate i podrže kao i u svakoj utakmici do sada.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Nedavne vijesti

Izbor urednika