Juniori Slavonije jesenski prvaci Kvalitetne lige mladeži Slavonije i Baranje

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp


Bravo za naše igrače koji su pobjedom u Slavonskom Brodu protiv Marsonije rezultatom 4:1 (Karlo Kovre 2x, Luka Obućina i Martin Šubara) osigurali naslov jesenskih prvaka.
Sjajnu jesen odigrali su “plavi momci” i zasluženo na polusezoni drže sam vrh ljestvice.
Sretni i ponosni na našu mladost, na poštene i karakterne dečke koji pokazuju veliku privrženost klubu i svojim prijateljima.
Ove godine juniorska liga je zaista jaka i vrlo izjednačena sa puno kvalitetnih ekipa koje imaju odlične mlade nogometaše u svojim redovima.
Ima još nekoliko zaostalih utakmica od naših protivnika ali sigurno ćemo prezimiti na prvom mjestu.
Imamo svoje snove, želimo ostati na ovoj poziciji iako smo svjesni da nas na proljeće čekaju novi izazovi i puno teških prepreka koje treba savladati.
Najviše od svih konkurenata imamo igrača koji igraju na oba kolosijeka. Subotom za seniore a nedjeljom za juniore. Mladići koji su pokazali da i u seniorskom nogometu mogu participirati i ponizno skupljati minutažu, učiti od starijih i iskusnijih.
Uspjeli jesmo, prvenstvo nije sprint nego maraton i znamo da će u nastavku sezone biti vrlo teško u ovom tempu sve izdržati ali.. bit ćemo i dalje jaki i hrabri.. Ma, “PUSTI NEK TRAJE ‘..

Juniorsku momčad su s klupe vodili treneri Krešimir Čuljak i Krešimir Brkić koji je i voditelj omladinskog pogona kluba, a jesenski naslov osvojili su : vratari Ivan Kraljak i Matko Deanović te igrači Ivan Bezjak, Lovro Blažević, Ivan Lončarević, Filip Margeta, Marko Milobara, Tin Kelebuda, Matej Mihelec, Martin Šubara, Toni Barišić, David Vidović, Roko Anić, Karlo Kovre, Ante Novak, Luka Obućina, Mateo Ivanešić, Adam Jovanović, Bendikt Romić, Kristian Kopilaš, Leon Bošković i Leon Gabrijel Januš – prenosi NK Slavonija.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *