JUTROS požar u tvrtki Plamen i prometna nesreća s dvoje ozlijeđenih

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Jutros nešto prije 6:30 sati došlo je do prometne nesreće između dva osobna automobila u Osječkoj ulici u Požegi. Kako navode iz Operativno – komunikacijskog centra PU požeško-slavonske, u nesreći su ozlijeđene dvije osobe. Više će biti poznato nakon policijskog očevida.

Nešto kasnije, oko 7:00 sati, iz policije javljaju da je u krugu tvrtke “Plamen” u Njemačkoj ulici u Požegi došlo do požara. Za sada, razmjer požara nije poznat.

“Jutros u 05:10h dobivamo dojavu o požaru u tvornici Plamen doo, na intervenciju izlazi NV Požega 1 s 3 vatrogasca dolaskom na mjesto intervencije utvrđeno je da se radi o požaru električnih vodova od 10kW te razvodnih ormara, požar je potpuno pogašen u 08:10h. Za vrijeme trajanja požarne intervencije dobivamo dojavu o prometnoj nesreći s priklještenim osobama, na intervenciju izlazi NV Požega 7 s 3 vatrogasca, dolaskom na mjesto oslobađaju priklještenu osobu te skupljaju gorivo koje je curilo iz jednog od vozila. Završetak intervencije u 07:55h” – priopćili su iz Javne vatrogasne postrojbe Grada Požege uz nekoliko fotografija.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *