Kadeti Kuglačkog kluba Nove nade viceprvaci Hrvatske

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp


OTOČAC / RIJEKA – Proteklog vikenda na gradskim kuglanama u Otočcu i Rijeci održano je kadetsko parovno prvenstvo u kuglanju na kojem su nastupili i kadeti i kadetkinje Kuglačkog kluba Nove nade Požega – prenosi Požeški športski savez.

U muškoj konkurenciji par Novih nada činili su Bojan Savić i Fran Trnokop koji su odličnom igrom odmah u prvoj satnici zauzeli prvo mjesto sa 1014 oborenih čunjeva. Kada se činilo da konkurencija od dvanaest parova ne može dostići taj rezultat vršnjaci iz KK Bjelovar uspjeli su se u zadnjem hitcu izjednačiti sa našim predstavnicima oborivši isti broj čunjeva, a zbog bolje igre u čišćenje uzeti i naslov prvaka Hrvatske. Treće mjesto zauzeli su kadeti riječke Mlake

U isto vrijeme kadetkinje su predstavljale Nade u Rijeci gdje su solidnom igrom Lana Srnović i Iva Grgić zauzele peto mjesto u konkurenciji devet parova. Ovo je još jedan pokazatelj da se požeško kuglanje nosi uz bok sa velikim sredinama poput Zagreba, Rijeke, Osijeka i Splita kako u seniorskoj konkurenciji tako i u mlađim kategorijama.

Najbolji primjer svakako je i seniorska ekipa Novih nada koja je glavni su favoriti za naslov prvaka 1 B Hrvatske kuglačke lige – Sjever dok kadeti i kadetkinje lagano dominiraju u svojim kategorijama na državnoj razini…a to pokazuje koliko se ozbiljno radi na razvoju škole kuglanja proteklih nekoliko godina.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *