Kadeti Malonogometnog kluba “Autodijelovi Tokić” na prijemu kod gradonačelnika

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Gradonačelnik dr.sc. Željko Glavić primio je ekipu Malonogometnog kluba Autodijelovi Tokić koji su od 21. do 23. ovog mjeseca sudjelovali na završnici Hrvatskog malonogometnog prvenstva za kadete koje se održalo u Splitu te ostvarili senzacionalan rezultat i postali prvaci Hrvatske. S njima su bili i njihov trener Tomislav Banožić, predsjednik kluba Josipa Barišić, te predstavnici Požeškog sportskog saveza Nino Abramović i Željko Mitrović. Na postignutom uspjehu čestitao im je gradonačelnik Glavić.

– Čestitam vam na priznanju koje ste osvojili jer to nije mala stvar. Vidio sam koje su ekipe sudjelovale, kao i vaše rezultate, stvarno ste bili izvrsni i doista ste taj pehar zaslužili. Čestitam i predsjedniku kluba jer danas nije lako biti predsjednik niti jednog kluba, zahtjevi su veliki i sve je teže snalazit se u tome, stoga čestitka i zahvala što podržavate ove mlade ljude da se bave sportom i zdravo odrastaju. Čestitam i treneru bez kojega bi to sve bilo teško, kao i svima vama koji igrate u klubu. Gradu Požegi i Požeškom športskom savezu je na ponos i čast imati ovako izvrsne ekipe i u okviru mogućnosti ćemo vas potpomagati. – poručio je gradonačelnik.

„Tokići“ su prvo u skupini svladali MNK Gauni iz Biograda te MNK Fotex iz Varaždina, dok su u polufinalu pobijedili MNK Futsal Gorovo iz Opatije. U finalu su ih ponovno čekali igrači Gaunija koji su u polufinalu nakon penala bili bolji od MNK Novo Vrijeme iz Makarske. O rezultatima je više rekao trener Tomislav Banožić.

– Dobili smo puno pohvala, svi su nas ispitivali u kojim klubovima igramo i treniramo, vidjeli su da imamo potencijala. U finalu nas je čekala ekipa Gauni iz Biograda koji su u međuvremenu izbacili prvoligaša Split, Makarsku, sve te ekipe koje su igrale su izbacile neka velika imena u futsalu. Fotex je izbacio Uspinjača Zagreb, Gorovo je izbacilo Futsal Dinamo, to su stvarno dvije akademije koje rade najviše s mladima, što znači da je turnir bio stvarno jak. Međutim, dečki su odigrali sjajno, u finalu smo pokazali da smo odigrali nadmoćno taj turnir i uzeli smo zlato.“ – rekao je trener Banožić.

Spomenimo i kako je za najboljeg igrača završnice proglašen član požeškog kluba Borna Knezović.

Čestitkama se pridružio i predsjednik Požeškog športskog saveza Nino Abramović koji je rekao da će klub i dalje imati njihovu potporu.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *