Kaptolčanin Duje Ljevar ususret Božiću ponovno donirao HGSS-u Požega

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp


Vrijeme Božića je vrijeme darivanja. Poanta nije u tome da se nekome kupi što skuplji, a neefektivan ili nepotreban poklon, već da poklon usreći osobu kojoj je namijenjen. Iz Hrvatske gorske službe spašavanja, stanica Požega zahvaljuju na ponovnom daru od gospodina Duje Ljevara, poduzetnika iz Kaptola sa zagrebačkom adresom. Naime, gospodin Ljevar je donirao tri zimske jakne pripadnicima HGSS-a kako bi ove hladne dane, volonteri lakše prebrodili na raznim intervencijama. Kako navode, prošle godine su dobili donaciju od čak 20 zimskih jakni i to je također bilo u režiji gospodina Ljevara.
Gospodinu Ljevaru svaka čast, a u nastavku donosimo objavu HGSS-a Požega u cijelosti:

“Veliko srce divnih ljudi iz Kaptola.”
Zahvaljujući donaciji tvrtke Iris MBM Vrtni centar iz Lučkog, u vlasništvu Kaptolčanina g.Duje Ljevara nastavljamo s opremanjem članova naše Stanice. Donacijom su nabavljene 3 zimske jakne koje će u ovim hladnim vremenima sigurno olakšati rad našim članovima.
Podsjetimo, u ožujku 2021 godine, nakon potresa u Petrinji, dvije tvrtke su donirale 20 zimskih jakni za spašavatelje. Obje firme su u vlasništvu Kaptolčana.
Što reći nego veliko HVALA i nadamo se nastavku suradnje” – priopćili su na stranicama HGSS-a Požega.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *