KBK Borac Požega na K-1 Prvenstvu Hrvatske osvojio 3 medalje: Imamo viceprvaka države!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

S ponosom javljamo rezultate sa državnog natjecanja u K1 disciplini. Pod vodstvom trenera Mateja Babića i Ivana Josipovića nastupilo je i predstavljalo nas četvero natjecatelja.

Luka Barić (-71kg), Mihael Martinaš (-81kg), Vjeko Sesar (-91kg) u juniorskim uzrastima i Tea Šolić (-65kg) u seniorima.
Prvi je nastupio Luka koji je sve do zadnjih sekundi vodio borbi i manjkom iskustva pušta protivniku da zada zadnje udarce gdje borbu na kraju odnosi protivnik podjeljenom odlukom sudaca i Luka nažalost ostaje bez medalje.

Drugi je nastupio Mihael Martinaš koji dobiva favorita za osvajanje prvenstva. Mihael je sporo otvorio borbu i prve dvije runde zbog njegove ne aktivnosti uzima protivnik nakon čega Mihael preuzima inicijativu u trećoj rundi gdje kreće pogađati udarce i nametati svoj ritam, ali nažalost nije bilo vremena da stigne iskusnijeg protivnika koji u nastavku turnira ulazi u finale i osvaja zlato, a Mihael će se ovoga puta morati zadovoljiti sa brončanom medaljom.

Treća je nastupila Tea Šolić. Tea je ugodno iznenadila svoje trenere odradivši meč sa puno iskusnijom protivnicom i bivšom prvakinjom države koja i ove godine brani taj naslov i osvaja zlato u finalu, a Tea je svojom lavovskom borbom izborila brončanu medalju.

Četvrti je nastupio Vjeko. Vjeki se naklonio ždrijeb te je bio smješten odmah u finale. U finalu ga čeka čvrst protivnik koji jako kreće na početku borbe, ali Vjeko brzo nameće svoj ritam, preuzima borbu u kontrolu, radi puno udaraca i u jednim trenucima borbe se protivnik čini ne moćan i na rubu odustajanja. Vjeko nažalost vrlo kontroverznom odlukom sudaca gubi borbu i morat će se zadovoljiti srebrnom medaljom, ali koja je riječima trenera zlatne boje. Klub i treneri su ponosni na svoje borce koji su pokazali veliko srce odradivši borbe s puno iskusnijim protivnicima i pokazali da treneri mogu računati na njih i da će u budućnosti sigurno praviti velike rezultate.

KBK Borac nastavlja s radom punom parom, slijede pripreme za nadolazeća natjecanja i prvenstva.

Treneri pozivaju sve zainteresirane da se okušaju u ovome sportu, te da jednog dana postanu članovi natjecateljskog tima! Pratite naše stranice na facebook-u i instagram-u.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *