KBK Borac Požega nastupio na 2 Prvenstva Hrvatske, Romanik i Kraljević prvaci!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp


Protekle subote natjecatelji Borca nastupili su paralelno na Prvenstvu Hrvatske u Muay Thai-u u Splitu te u Point Fighting-u u Jastrebarskom. Muay Thai tim sastavljen od mlađih juniora Leona Lončarevića, Ivana Đevlana i Ivana Kraljevića te mlađih seniora Dinka Iličića i Roberta Romanika uz pratnju trenera Josipa Jurića i Alena Borbaša nastupio je u suradnji s timom koji okuplja Slavonske borce-HUS na Prvenstvu u Split-u. Prvi je nastupio Leon, te u polufinalu slavi nokautom koljenom, dok u finalu biva zaustavljen u tijesnoj borbi te tako postaje viceprvak. Dinko zatim nastupa u mlađim seniorima te nažalost gubi u četvrt finalu. Uslijedio je nastup Ivana Kraljevića kojemu je finalna borba u zadnji tren predana te tako postaje prvak Hrvatske do 48kg. Ivano Đevlan bez problema pobjeđuje polufinalnu borbu dok ga u finalu zaustavlja iskusniji predstavnik Pit Bull-a. Zadnji nastupa Robert Romanik koji tehničkim nokautom u finalu uzima pobjedu te tako postaje prvak Hrvatske u mlađim seniorima do -86kg.

Paralelno u Jastrebarskom za to vrijeme nastupa Point Fight tim- Cristiano Lončarević, Kiril Vujasinović, Kristijan Gojković i Franjo Gucić pod pratnjom trenera Mateja. Cristiano u polufinalu pobjeđuje bez većih problema dok ga u finalu zaustavlja iskusniji predstavnik iz Mawashi-ja. Kiril također pobjeđuje u polufinalu dok u finalu tijesno gubi od iskusnijeg domaćina iz Jastreba. Cristiano i Kiril tako postaju viceprvaci Hrvatske s 8 godina, što je impresivno s obzirom da su u klubu tek 6 mjeseci. Kristijan nažalost nije imao sreće u ždrijebu gdje u četvrtfinalu odmah dobiva favorita, “starog poznanika”, te gubi i ostaje bez plasmana. Zadnji nastupa naš senior Franjo Gucić u apsolutnoj kategoriji. Iako je pružio atraktivnu borbu, biva zaustavljen u polufinalu također od domaćina iz Jastreba, te osvaja 3. mjesto.

KBK Borac Požega je sada bogatiji za 2 prvaka i 4 viceprvaka Hrvatske te jednu broncu. Borac sada ukupno ima 4 aktualna prvaka Hrvatske u 4 starosne kategorije. Sezona je u jeku, očekujemo još rezultata, sve teče prema planu.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *