KBK Borac Požega nastupio na prvenstvu Hrvatske u kickboxing-u, Ivano, Antonela i Matej viceprvaci!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp


Proteklog vikenda u Osijeku se održalo zadnje prvenstvo Hrvatske u full contact-u (FC) i point fighting-u (PF). Boje grada ovaj puta branili su stariji kadet Ivano Đevlan u disciplini PF, dok su Antonela Peči, Robert Romanik i Matej Babić nastupili u FC pod pratnjom trenera Ivana i Mateja.
Ivano je nastupio prvi. Prvo kolo je imao direktan prolaz, dok u polufinalu dominira i pobjeđuje. Prolazi tako do finala, gdje ga zaustavlja Svjetski prvak iz Jastreba, čime Ivano po prvi puta zaslužuje titulu viceprvaka Hrvatske u kickboxing-u.
Uslijedili su nastupi u FC, prvo Roberta, koji je nažalost u polufinalu naletio na Svjetskog prvaka i profesionalnog borca, koji ga zaustavlja te se Robert ovaj put morao zadovoljiti broncom. Nakon toga nastupa naš natjecatelj (i trener), Matej u istoj kategoriji. Matej je ovoga puta zasijao te u prvoj minuti prve runde nokautirao protivnika iz Splita, te tako postao viceprvak Hrvatske u FC. Matej je sada 2. u Hrvatskoj u 2 borilačka sporta, taekwondo-u i kickboxing-u.
Zadnja nastupa Antonela, koju u finalu zaustavlja dvostruka državna prvakinja iz Splita, čime Antonela osvaja srebro. S obzirom da je ovo prvi Antonelin nastup u full disciplini, ovo je odličan rezultat!

Svi borci pokazali su izuzetnu spremnost i vještinu, trenerski tim je izuzetno zadovoljan!
Pozivamo također sve zainteresirane da se priključe na naše treninge, još mjesec dana do ljetne stanke.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *