Kempfovka Tena Stastny viceprvakinja države iz tehničke kulture

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp


Tena Stastny, učenica šestog razreda OŠ Julija Kempfa, osvojila je drugo mjesto na 65. natjecanju mladih tehničara Republike Hrvatske. Njezin mentor je profesor Franjo Kvesić.

Nakon sjajnih rezultata na Županijskom natjecanju, Tena je pozvana na Državno natjecanje gdje se natjecala u kategoriji Graditeljstvo. Natjecanje se sastojalo od dva dijela: pismenog rada i praktičnog rada gdje je Tena imala zadatak izraditi zidine s tornjevima. U oba dijela je briljirala te zasluženo osvojila drugo mjesto.

Na istom natjecanju Kempfovu je školu predstavljao i učenik sedmog razreda, Ivan Last. Natjecanje je održano od 2. do 5. svibnja 2023. u Vodicama.

Odlazak na Državno natjecanje velika je čast i svi smo ponosni kada naši učenici imaju priliku pokazati svoje znanje i sposobnost. Predstavljajući svoju školu i Grad, upoznaju učenike iz drugih dijelova Hrvatske, razvijaju prijateljstva i pomiču granice napredovanjem u znanju. Ove godine bilo je posebno svečano u Vodicama jer su snimili i milenijsku fotografiju složivši se u brojku 65, godišnjicu ovog velikog natjecanja.

Čestitamo učenicima i mentoru i veselimo se novim izazovima i uspjesima!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)