Kickboxing klub Borac Požega na Internacionalnom kupa u Kutini osvojio 6 medalja

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp


Požeški borci nastupili su 29.10. na internacionalnom kupu Kutina Open 2022. Na turniru se borio 361 natjecatelj iz 5 država. Boje našeg grada branilo je 8 natjecatelja: Ivan Josipović, Ivano Đevlan, Robert Romanik, Glieb Starovoitov, Anastasiia Starovoitova, Ivano Gerstman, Leon Pardovicki i Dinko Iličić.

U disciplini kick light u kategoriji mlađih kadeta -42 nastupio je naš najmlađi borac Glieb koji je dvije borbe završio prekidom te se okitio zlatom! Prvu borbu završava prekidom u čak 5. sekundi, što je zasigurno najbrža pobjeda na turniru!!

Ivano G. i Ivano Đ. nastupili su po prvi put i pružili žestoke borbe, Đevlan je prošao prvo kolo te tijesno zaustavljen u borbi za zlato, dok je Gerstman zaustavljen u polufinalu. Anastasiia je osvojila dva srebra u kick light-u i light contact-u, a Leon, također debitant nažalost je poražen od strane puno iskusnijeg borca. Dinku i Ivanu se protivnici nisu pojavili na turniru i njih dvojica tako igrom slučaja ostaju bez borbe.U ringu je nastupio Robert, koji je u disciplini low kick osvojio broncu.

Trener Babić poručuje da treninzi u klubu teku po planu, a Moslavac i Kutina predstavljaju uvodne turnire u natjecateljsku sezonu, i smatra da su ovo odlični rezultati. Broj natjecatelja u klubu progresivno raste iz mjeseca u mjesec, stvaramo snažan tim koji ima kapaciteta za osvajanje elitnih kickboxing natjecanja.

Pozivamo ovim putem sve zainteresirane za kickboxing, poglavito mlade, da se što prije jave i krenu trenirati dok sezona nije odmakla, te postanu dio tima Borac!
Trener Matej- 0993317595
Trener Ivan- 0996617605

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *