Kickboxing klub Borac Požega otvorio novu dvoranu!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp


Rastući interes za kickboxing-om u Požegi, kao i vrhunski natjecateljski rezultati protekle sezone dali su motivaciju požeškom Kickboxing klubu Borac za otvaranjem još jednog prostora za vježbu. Nova dvorana nalazi se također u centru grada, na adresi Vjekoslava Babukića 19, a primarno je namijenjena mlađim uzrastima i natjecateljima, ali i svim članovima kluba.

Prilagođena je posebno za potrebe kickboxing-a, što će natjecateljskom timu omogućiti znatno brži razvoj, napredak i rezultatski uspjeh. Za mlađe uzraste zadužen je trener 2.DAN Matej Babić, mag.cin., apsolvent doktorskog studija, aktuelni viceprvak Europe u Full Contact-u, te Hrvatske u Full Contact-u i ITF taekwondo-u.

Pristup je prije svega profesionalan te kvalitetno osmišljen pedagoški i metodički. Radi se po WAKO natjecateljskom programu, s naglaskom na cijelokupan razvoj tjelesnih i psiholoških sposobnosti. Mlađim uzrastima su prilagođene “light-contact” discipline gdje se ne udara punom snagom, već je naglasak na brzini, spretnosti i preciznosti.

Također, dobro su zaštićeni kacigama s vizirima, rukavicama, štitnicima na rukama i nogama što minimizira mogućnost bilo kakve ozljede. U ponedjeljak su u požeškom klubu krenuli sa treninzima svih grupa, pa su tako “klinci” po prvi puta ušli u ovu lijepu kickboxing priču.

U novootvorenoj dvorani za sada je raspored ovakav: 

– Djeca (5-8 godina) 18:00h ponedjeljak/srijeda/petak

– Mlađi kadeti (8-12 godina) 19:00h ponedjeljak/srijeda/petak

Upisi su u tijeku, samo se treba javiti treneru Mateju na broj 0993317595, ili jednostavno doći na trening. U grupi Djeca ostalo je još mjesta, dok su Mlađi kadeti već skoro popunjeni. Broj je ograničen na 10 djece po grupi kako bi se održala visoka razina i individualizirani pristup tijekom trenažnih procesa.

KBK Borac je nastavio rad i sa svojim standardnim grupama u Sportskoj dvorani Tomislav Pirc (na katu) u terminima od 20:30 sati ponedjeljkom, srijedom I petkom, gdje su dobrodošli svi od +13 godina, a broj nije ograničen.

U tim grupama upisi su također u tijeku.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *