Klara Miličević imenovana pročelnicom Upravnog odjela za imovinsko – pravne poslove Grada Požege

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Gradonačelnik Grada Požege raspisao je Javni natječaj za imenovanje pročelnika Upravnog odjela za imovinsko-pravne poslove Grada Požege koji je objavljen u Narodnim novinama, broj: 120/21. od 10. studenog 2021. godine, na Zavodu za zapošljavanje, Područni ured Požega, te na Oglasnoj ploči Grada Požege i na web. stranici Grada Požege (www.pozega.hr). Gradonačelnik Grada Požege dana 5. siječnja 2022. godine donosi Rješenje o imenovanju Klare Miličević pročelnicom Upravnog odjela za imovinsko-pravne poslove Grada Požege.

Klara Miličević rođena je u Požegi gdje je završila osnovno i srednjoškolsko obrazovanje. Godine 2003. stječe zvanje diplomirane pravnice na Pravnom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Od 2003. do 2004. godine radila je kao upravni referent u Hrvatskom zavodu za mirovinsko osiguranje, Područna Služba u Požegi, a potom od 2004. do 2007. godine kao pripravnica u Županijskom sudu u Požegi.

Godine 2007. polaže pravosudni ispit te se zapošljava kao odvjetnički vježbenik u Odvjetničkom uredu Domagoj Miličević, 2011. godine otvara Odvjetnički ured Klara Miličević, a 2014. godine zapošljava se u Gradu Požegi, prvo na mjestu više savjetnice za imovinsko-pravne poslove i za zastupanje, potom tajnice Ureda gradonačelnika, a zatim je na radnom mjestu službenice ovlaštene za privremeno obavljanje poslova pročelnika Upravnog odjela za imovinsko – pravne poslove – priopćili su iz Grada Požege.

Čini se da je gradonačelnik Glavić napokon izabrao jednu sposobnu, a ne podobnu suradnicu!

Gospođi Miličević ovim putem čestitamo!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Nedavne vijesti

Izbor urednika