Kod Pakraca poginula žena (74), auto vozila 80-godišnjakinja koja se ničega ne sjeća

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp


U prometnoj nesreći koja se dogodila danas prije 11 sati na cesti između Kipa i Doljana, smrtno je stradala 74-godišnja žena iz Pakraca, a dvije su žene prevezene u pakračku bolnicu – prenosi mojportal.hr.

Poginula žena sjedila je na stražnjem sjedalu Toyote Yaris daruvarskih registracija dok je za upravljačem bila 80-godišnja žena koja se navodno ničega ne sjeća. S njima je u autu, na mjestu suvozačice, bila još jedna žena. Sve tri žene su s područja Pakraca.

Bile u šopingu u Daruvaru
Odmah po dojavi o nesreći na teren su izašli daruvarski policajci, ekipa Hitne medicinske pomoći iz Daruvara i Pakraca te vatrogasci koji su pomogli prilikom izvlačenja ozlijeđenih žena.

Vozačica i suvozačica prevezene su u pakračku bolnicu gdje im je pružena liječnička pomoć.

Žene su se navodno vraćale u Pakrac iz Daruvara gdje su bile u šopingu. Očevid su obavili policajci iz Daruvara.

Kako nam je nakon očevida rekao načelnik Policijske postaje Daruvar, Dalibore Čajsa, do nesreće je došlo na ravnom dijelu ceste na ulazu u Kip iz smjera Daruvara.

Suvozačica teško ozlijeđena
Vozačica rođena 1943. godine upravljala je osobnim automobilom marke Toyota Yaris, daruvarskih registracija, iz smjera Daruvara prema Pakracu. Na ulazu u Kip, nije se držala svoje strane ceste, te je vozilom prešla na stranu ceste za vozila iz suprotnog smjera, zahvatila bankinu i sletjela s ceste gdje je udarila u prilazni most – rekao nam je načelnik Čajsa dodajući kako je na mjestu nesreće poginula 74-godišnja putnica koja je sjedila na stražnjem sjedalu, a koja nije bila vezana sigurnosnim pojasom.

Suvozačica u dobi od 75 godina teško je ozlijeđena, dok je 80-godišnja vozačica lakše. Vozačica nije bila pod utjecajem alkohola. Po nalogu zamjenice Općinskog državnog odvjetnika u Bjelovaru, naložena je obdukcija nad tijelom tragično preminule žene.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *