Kolač 101 dalmatinac: Gotov u svega nekoliko koraka

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

PRIPREMITE:

– 40 dag bijele čokolade
– 40 dag biljne masti
– 1 žličica ulja
– 11 petit beurre keksa s čokoladom
– 5 dag tamne glazure za kolače

PRIPREMA:

Čokoladu i mast narežite na veće komade i rastopite na pari. Kalup namažite uljem te ga obložite prozirnom folijom. Naizmjenično posložite u kalup smjesu od čokolade i kekse, te kolač stavite hladiti (barem 5 sati).

Dalmatinca izvadite iz kalupa i folije i ukrasite ga tamnom glazurom koju ćete pripremiti prema uputama na vrećici.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Nedavne vijesti

Izbor urednika