Komedijom “Otvoreni brak” započele Kazališne ljetne večeri

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp


Sinoć su s komedijom slavnog nobelovca Daria Fo pod nazivom “Otvoreni brak” u Gradskom kazalištu Požega započele Kazališne ljetne večeri. Poznati Hrvatski glumci Matija Prskalo i Slavko Juraga nasmijali su požešku publiku predstavom u kojoj je jedan supružnik pobornik tradicionalnog braka gdje se prvenstveno cijeni vjernost, dok drugi teži otvorenom braku.

Osim ravnateljice Gradskog kazališta Požega Valentine Neferović, predstavi i otvorenju Kazališnih ljetnih večeri prisustvovale su i pročelnica Upravnog odjela za imovinsko-pravne poslove Klara Miličević, pročelnica Upravnog odjela za društvene djelatnosti Maja Petrović i direktorica Turističke zajednice Grada Požege Mirna Šimunović Svoboda.

Prije početka predstave, Kazališne ljetne večeri otvorila je ravnateljica Gradskog kazališta Požega Valentina Neferović.
“Želim vam dobrodošlicu u Gradsko kazalište Požega i dobrodošlicu na Kazališne ljetne večeri koje počinjemo večeras. Predstava nam je rasprodana i zbog toga nam je izrazito drago. Hvala vam što nas pratite, budite dio programa Kazališnih ljetnih večeri i nadam se da se i sljedećih dana vidimo u što većem broju. Uživajte u predstavi i uživajte u kazalištu” – Rekla je ravnateljica Neferović.
U nastavku donosimo dijelić sinoćnje atmosfere i program Kazališnih ljetnih večeri za nadolazeće dane.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)