Komunalac sadi, vandali čupaju

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Uništeno je više od 50 sadnica koje su djelatnici Komunalca Požega d.o.o. zasadili tijekom proteklog tjedna kod spomenika Nikoli Tesli, na prilazu Zvečevačkom parku – prenosi Komunalac Požega d.o.o.

Iz zemlje su iščupane potočnice i tratinčice pa je danas u tijeku sadnja novih koje će, nadamo se, ipak dočekati proljeće.

Nije ovo jedina lokacija na kojoj kreće ponovna sadnja. Pod gradom je iz cvjetnih gredica ukradeno 15-ak sadnica, nedostaje ih i na Trgu Matka Peića, kružnim tokovima i ispred zgrade Požeške biskupije. I dok su na većini mjesta sadnice ukradene, kod spomenika Nikole Tesle u pitanju je očito bila obijest jer je cvijeće iščupano iz zemlje i razbacano uokolo te neupotrebljivo za ponovnu sadnju.

Komunalac Požega tijekom jeseni zasadi oko 12 tisuća sadnica. Krađe su, nažalost, redovita pojava svake godine, no ne u tolikom obimu. I dok Grad Požega i gradsko komunalno društvo uređuju grad kako bi bio ljepši prije svega Požežanima, a onda i svima koji dolaze u naš grad, postoje i oni kojima je uništavanje način da iskažu svoju „kulturu“ i „ljubav“ prema gradu u kojem žive.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *