“Korak po korak radimo na realizaciji planova mjesnih odbora na području Pleternice”

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Osim samih radova po selima rješavaju se i potrebe udruga, klubova i društava na području Pleternice.
Radovi u mjesnim odborima na području Pleternice u punom su jeku pa je tako dovršena betonska kineta kanala u Srednjem selu koja će spriječiti odron ceste te je uređen i centralni prostor oko križa – prenosi Grad Pleternica.

– Temeljem planova mjesnih odbora nastavili smo s ulaganjima i korak po korak radimo na njihovoj realizaciji. Osim Srednjeg sela aktivno je bilo i u Zarilcu gdje smo asfaltirali cestu oko ribnjaka te završili uređenje Društvenog doma – ističe Marija Šarić, gradonačelnica Pleternice.

Osim samih radova po selima rješavaju se i potrebe udruga, klubova i društava na području Pleternice. Također su započeli i radovi na mjesnom groblju Frkljevci-Kadanovci na izgradnji staza te planiranju novog djela groblja.

– Nakon postavljanja ograde došao je red i na izgradnju staze i time završavamo bitna ulaganja na ovom groblju čime je stvoren jedan dostojanstven prostor za posjet našim najmilijima. Što se tiče daljnjih radova predstoji nam nešto veseliji zadatak, a to je uređenje prostora iza Vatrogasnog doma gdje smo već postavili dječje igralište i zasadili stabla, a želja nam je urediti i staze kako bi tamo bio jedan krasan mali park – zaključuje Šarić.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Nedavne vijesti

Izbor urednika