Krešo Poleti od kolega trenera izabran je za najboljeg trenera Treće NL Istok!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp


U međuvremenu je postao bivši trener Slavonije, ali ono što je Krešo Poleti odradio sa svojim igračima nagrađeno je titulom najboljeg trenera Treće NL Istok, vjerojatno na način koji je svakom treneru i najdraži. Od kolega!

Krenula je Slavonija loše u sezonu, dugo se mučila, ali kada je krenula odjurila je do naslova prvaka, do obrane titule i novog pokušaja u kvalifikacijama koji nažalost ni drugi put nije bio uspješan. Baš taj neuspjeh u Puli potaknuo je Poletija da odstupi s klupe Slavonije, a o svemu je više rekao u našem podcastu kojeg donosimo ispod – prenosi Sportalo.hr

Posljednju objavu u izboru smo imali iz Andrijevaca, Bernard Brnjić dao je svoj glas baš Poletiju koji je njime preuzeo vodstvo ispred Josipa Milardovića, a sada možemo obznaniti da su na Poletijevu adresu glas poslali i Petar Čuljak, Hrvoje Kovačević i Saša Popin koji je glasao u ime Vuteksa kao sportski direktor.

Konačni poredak:

  1. Krešo Poleti – 8 (Bernard Brnjić, Saša Popin, Marko Žigić, Mario Tadić, Hrvoje Kovačević, Nikica Bartulović, Milan Tomljenović, Petar Čuljak)
  2. Josip Milardović – 4 (Saša Balatinac, Dražen Pavličić, Ivica Gavran, Josip Raić Sudar)
  3. Dražen Pavličić – 1 (Josip Milardović)
  4. Bernard Brnjić – 1 (Krešo Poleti)
  5. Ninoslav Parmaković – 1 (Dalibor Bognar)
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)