Kuglači Novih nada pobijedili u gostima KK Pakrac – Papuk

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp


PAKRAC – Kuglači Novih nada su prvenstvo 1. B Hrvatske kuglačke lige – Sjever otvorili pobjedom u Pakracu protiv domaće ekipe Pakrac- Papuka. Da će Nove Nade slaviti u županijskom derbiju 1. kola nije se znalo sve do posljednjega hitaca iako su Požežani otvorili utakmicu vrlo dobro protiv najjačega para Pakračana, Ramića i Juranovića.

Već na samome početku vidjelo se da Nade žele pobjedu. Darko Zovko sa impresivnih 670 oborenih čunjeva deklasirao je Ramića koji je ostao na 611 čunju. Tako je Zovko oborio i pojedinačni rekord pakračke kuglane. U isto vrijeme na druge dvije staze vrlo dobri Željko Lončar sa 595 čunjeva dobro je parirao najboljem domaćem ugraču Juranoviću sa 625 čunjeva.

U drugom su paru Nade i dalje držali tempo do zadnjih hitaca tu su se domaćini bolje snašli i utakmicu usmjerili u svoju korist sa plus 22 čunja…Štor 565 …Čakalić 568 čunjeva Turković 604 ….Turkalj 551 čunj, da bi Nade u posljednjim hitcima trećeg bloka pokazali bolju koncentraciju i sigurniju ruku.

Poleto je sa 582 bio bolji od Dezana…570 a Matijević sa 562 čunja u posljednjem hitcu oborivši sedam čunjeva donio pobjedu protiv Špeluća…546. Kuglači Novih Nada tako su i ekipni rekord kuglane podigli za četrdeset čunjeva I sada on iznosi 3527.

“Jako smo sretni i zadovoljni pobjedom u gostima obaranjem pojedinačnog te ekipnoga rekorda kuglane. Ovom pobjedom zasigurno najavljujemo da ćemo i u ovom rangu voditi glavnu riječ što se tiče samog vrha tablice. Pokazali smo da smo vrlo kvalitetno odradili pripreme i sada nam samo ostaje naporno trenirati a rezultati poput ovih dolazit će sami. Vjerujemo uz podršku punih tribina Gradske kuglane da ćemo i narednu tekmu protiv vrlo dobre ekipe Zaboka odraditi u ovako visokom ritmu te upisati nove bodove na svoj konto” – izjavio je igrač i predsjednik Novih nada Darko Zovko.
Utakmica 2. kola Nove Nade – Zabok igra se u subotu, 18. 09. 2022. s početkom u 17,00 sati na Gradskoj kuglani – piše Požeški športski savez.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *