Kuglači Novih nada pripremaju se za svoju premijernu sezonu u 1. B Hrvatskoj kuglačkoj ligi – Sjever

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp


POŽEGA – Kuglači Novih nada pripremaju se za novu sezonu 1. B Hrvatske kuglačke lige – Sjever u kojoj će po prvi put nastupati, a u koju su se plasirali uvjerljivim osvajanjem naslova prvaka 2. Hrvatske kuglačke lige – Istok u prošloj sezoni. To je drugi državni rang, a nastup u ovoj ligi je najveći rezultat u povijesti požeškog kuglanja – prenosi Požeški športski savez.

Na Gradskoj kuglani su Nove nade jučer odigrale pripremnu utakmicu protiv KK Fortuna (Đakovo), članom 1. B HKL – Sjever. Požežani su uvjerljivo slavili rezultatom 6:2, a poene su osvojili Tomislav Čakalić, Pavao Zovko, Zdenko Poleto i Željko Lončar dok su dva poena osvojili ekipno. Nakon utakmice Nove nade su svoje sportske prijatelje iz Đakova počastili večerom u prostoru Gradske kuglane.

U utorak, 30. kolovoza, Nove nade će odigrati pripremni ogled u Zagrebu kod Medveščaka, koji se također natječe u 1. B HKL – Sjever.

U toj ligi natječe se 12. klubova, a 1. kolo na rasporedu je 10. rujna. Nove nade će u 1. kolu gostovati kod KK Pakrac – Papuk. U ostalim susretima sastaju se Ponikve (Zagreb) – Medveščak 1958 (Zagreb), Novska – Ciglenica (Kutina), Zabok – Slavonac (Slavonski Brod), Fortuna (Đakovo) – Zrinski-Pivovara (Osijek) i Obrtnik Torbar (Zagreb) – Lepoglava.

Prvi susret pred svojim navijačima požeški klub će odigrati u subotu, 17. rujna kada će na Gradskoj kuglani ugostiti Zabok. Prvi dio sezone završava 10. prosinca utakmicama 11. kola. Nastavak prvenstva predviđen je za 14. siječnja dok je posljednje, 22. kolo na rasporedu 25. 03. 2023.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Nedavne vijesti

Izbor urednika