Kuglači Novih nada u gostima u Zagrebu pobijedili Obrtnik Torbar

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp


ZAGREB – Kuglači Novih nada u subotu su gostovali u Zagrebu kod Obrtnik Torbara u 15. kolu 1. B Hrvatske kuglačke lige – Sjever. Kako je domaćin prije ovog kola bio posljednji na ljestvici sa samo 4 boda očekivala se lagana pobjeda požeških kuglača što su oni i ostvarili osvojivši nova 2 boda rezultatom 2:6 – prenosi Požeški športski savez.

Poene su osvojili Darko Zovko, Robert Bakić, Željko Lončar i Zdenko Poleto/Pero Lovrić, a dva poena su Nade osvojili i ekipno (3440 – 3287). Kako je i vodeći Medveščak – 1958 slavio na gostovanju kod Zrinski Pivovare u Osijeku i dalje se nastavlja mrtva trka zagrebačkog i požeškog kluba, a odlučujući susret mogao bi biti baš njihov međusobni ogled u sklopu 19. kola kada će se u subotu, 04. ožujka na požeškoj kuglani sastati Nove nade i Medveščak – 1958. 

Prije toga Nove nade moraju skupljati bodove i ne smiju dozvoliti nekakav kiks, a u narednom, 16. kolu požeški kuglači ugostit će Lepoglavu koja je osma na ljestvici sa 12 bodova (subota, 11. 02. u 17,00 sati). 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *