Kutjevačka knjižnica na ljeto poziva sve na LEGO maraton

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp


Narodna knjižnica i čitaonica Kutjevo, u suradnji s Europskom razvojnom agencijom Grada Kutjeva, osigurala je vrijedna sredstva za nabavu LEGO kocaka namijenjenih djeci uzrasta od 3 do 7 godina. Prijavom projekta „Igra i učenje s LEGO kockama: Razvijanje kreativnosti i maštovitosti kod djece“ na natječaj Zaklade „Hrvatska za djecu“ osigurana su sredstva u iznosu od 638,81 eura. Osiguranim sredstvima nabavljeno je novih 14 igračaka – prenosi Kutjevački.hr

Cilj ovog projekta je obogatiti fond knjižnice te okupiti djecu kako bi razvijala kreativnost, suradnju, motoričke vještine, poticanje logičkog razmišljanja, povećanje koncentracije i razvijanje društvenih vještina. Stvorit će se poticajno okruženje unutar knjižnice koje će potaknuti djecu na istraživanje, učenje i razvoj različitih vještina, istovremeno čineći prostor privlačnim i zabavnim.

Pozivamo sve zainteresirane da prate stranicu Narodne knjižnice i čitaonice Kutjevo u lipnju kako bi se pravovremeno prijavili na LEGO maraton u našoj knjižnici.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)