Legendarni Halid Bešlić pridružio se Vuci u novoj pjesmi ‘Dragi Bože’. Poslušajte spoj hard rocka i sevdaha

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp


Pripremite se za eksploziju emocija jer su legendarni izvođači Siniša Vuco i Halid Bešlić udružili snage i snimili novu pjesmu pod nazivom “Dragi Bože”. Ova glazbena poslastica, koja spaja hard rock i sevdah, obećava nezaboravan glazbeni doživljaj.

Autor glazbe, teksta, aranžmana i produkcije je sam Siniša Vuco, čime je ponovno demonstrirao svoj svestrani talent. Uz Vucu, glazbenici koji su doprinijeli stvaranju ove pjesme su Ante Toni Lasan zaslužan za intro, Emir Hot na gitari, Senad Šuta na bubnjevima, Josip Žaja Jopa na bas gitari, Laris Pašalić na klavijaturama i Samir Kadirić na harmonici – piše Dalmacija danas.

Snimanje pjesme obavljeno je u različitim gradovima, pri čemu su se majstori studijskog snimanja Dario Marunčić Dado u Splitu, Mirko Šenkovski Geronimo u Sarajevu i Tomo Baćurin Lima u Zagrebu pobrinuli za visokokvalitetan zvuk.

Pjesmom “Dragi Bože”, Vuco najavljuje izlazak dvostrukog studijskog albuma, sa 30-ak novih pjesama, i to nakon više od 12 godina izdavačke pauze i albuma Vuco XI iz 2011.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *