Lovro Bilješković slavio protiv boksača iz najtrofejnijeg boksačkog kluba u Hrvatskoj

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp


Ovog vikenda u Novacima kod Zagreba, svoje prve službene nastupe u ringu imali su Lovro Bilješković i Niko Horvat.

Lovro Bilješković pobijedio je Đurić Luku iz Boksačkog kluba Leonardo.
Iz boksačkog kluba Leonardo potekli su Filip Hrgović, Alen Babić, Mario Preskar, Dino Mansur i mnogi drugi vrhunski boksači. Lovro je dominirao i kontrolirao borbu u prvoj i trećoj rundi dok je Đurić bio bolji u drugoj.

Naš drugi predstavnik Niko Horvat, koji je također prvi put kročio u službeni ring nije uspio pobijediti Andriju Jurišića iz BK Ares Zadar.
Niko je izgubio podijeljenom odlukom sudaca 2:1. U prve 2 runde sudci su bodovali 2:1 za boksača iz Zadra dok su treću rundu sva 3 suca dali Niki.

Oba boksača pokazala su zreo nastup i neke početničke greške na kojima moramo poraditi zaključuje Leon Vido, jedan od trenera u BK Graciano.

Niku i Lovru u svibnju očekuje Prvenstvo Hrvatske na kojem očekujemo da će svi naši predstavnici osvojiti medalju te se nadamo i barem jednoj zlatnoj medalji – istaknuo je iskusni požeški boksački trener Željko Krpan.

Ovim putem čestitamo mladim i talentiranim boksačkima Niki i Lovri te im želimo puno sreće i uspjeha u daljnjem nastavku karijere, koja će zasigurno biti sjajna!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *