“Majstor” u Pleternici parkiro’ ko’ kod kuće

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp


Dvije su popularne Facebook stranice, Uživo s hrvatakih prometnica i Uživo sa slavonskih prometnica. Na obje stranice pratitelji šalju razne fotografije s hrvatskih odnosno slavonskih prometnica, uglavnom su to neke čudne ili zanimljive fotografije koje se ne mogu svakodnevno vidjeti. U posljednje vrijeme na obje stranice sve češće se mogu vidjeti fotografije iz Požeštine, bilo da je u pitanju parkiranje ili primjerice vožnja na plastičnoj stolici na skuteru, koju smo objavili ne tako davno u članku “Požežanin se na skuteru vozi na plastičnoj stolici”.

Ovog puta, više od 600 oznaka “sviđa mi se”, prikupila je fotografija parkiranja u Pleternici. Na fotografiji se može vidjeti jedno parkiranje koje je moglo loše završiti i za vozača Forda koji se parkirao “školski”, ali i za vozača Mercedesa koji će čini se morati još puno sati parkiranja odraditi, kako bi naučio ili naučila barem prividno propisno parkirati.
Pratitelji stranice nisu se mogli suzdržati od komentiranja te su samo neki od komentara: “Polagano kod Mehe u Derventi”, “Ponovno u auto školu”, “Auto škola Skender Vakuf”.
Parkiranje jednog “majstora” koji je parkirao kao kod svoje kuće, možete vidjeti u nastavku.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)