Marija Pojer otvorila vrata Kozmetičkog salona Deluxe M

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp


Večeras je i službeno otvoren Kozmetički salon pod nazivom Deluxe M, vlasnice Marije Pojer. Deluxe M je sve samo ne tipični kozmetički salon na kakav su Požežanke navikle. Spoj struke i najmodernije tehnologije zasigurno će odskakati od konkurencije. Neke usluge su do sada naše sugrađanke morale tražiti u Zagrebu i to usluge poput Kriolipolize, usluge koja je zamrzavanje masnih stanica.
Marija Pojer, inače prvostupnica sestrinstva (bacc.med.techn.), do sada je svoju karijeru provela u medicinskim institucijama poput Doma zdravlja Požeško-slavonske županije i Opće županijske bolnice Požega, a istekom ugovora, odlučila je okrenuti novu stranicu u životu.

“Sagledavši sve s medicinske strane spoznala sam da dosta ljudi boluje od kroničnih nezaraznih bolesti, tipa dijabetesa, srčanih oboljenja i slično, ali i zbog debljine, odnosno pretilosti, shvatila sam da mi je to jedan od motiva za otvoriti ovakvu vrstu salona. Drugi motiv je zasigurno nedostatak usluga koje Požega nema i nije ih imala, dok je primjerice Zagreb prepun istih. Na ovaj način bi žene iz Požeštine istu uslugu mogle ostvariti ovdje, ali s puno većom uštedom i novca i vremena jer više ne bi morale posezati do Metropole – govori nam Marija.

Usluge koje će Marijin Kozmetički salon Deluxe M pružati s uređajima najnovije generacije su:
Coolsculpting – odnosno kriolipoliza, to je zamrzavanje masnih stanica te trajna eliminacija istih – odlična alternativa klasičnoj kirurškoj liposukciji.
EMSzero – elektromagnetne stimulacija mišića, najjači uređaj do sada, proizvodi do 40 000 kontrakcija mišića u 30 min. Odličan za toniranje mišića, kod atrofiranih mišića i sl.
HIFU tretman – za lifting lica, također odlična solucija za sve žene i muškarce koji bi popravili tonus lica a ne bi išli pod nož, odnosno kirurški facelifting. Lijepo se brišu borice time i pogodan je za uništavanje masnih stanica.
Limfna drenaža (aparaturna)
Microneedling
Mezoterpaija lica Mesogunom
Kolagen niti
Diodni laser za trajnu depilaciju dlačica
“Želim napomenuti da svi ovi tretmani nisu isključivo za žene nego i za muškarce – govori nam Marija.
Radno vrijeme je po dogovoru, adresa je Njemačka 13, a više informacija možete dobiti na kontakt broj: 098 976 3209 ili putem Facebook stranice Deluxe M – kozmetički salon.
Zasigurno velik izbor usluga, iskusna vlasnica i najmoderniji uređaji pružit će klijentima samo najbolje.
Za kraj Mariji možemo poželjeti puno sreće i uspjeha, budući da najmodernije uređaje i znanje posjeduje.
Sretno!


Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *