Marija Ticl nastupila u Maloj Koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp


Sinoć je u Maloj Koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski s početkom u 20,00 sati održan završni koncert pobjednika međunarodnog natjecanja mladih opernih pjevača “Stojan Stojanov Gančev”.
Na završnom koncertu sudjelovala je i Marija Ticl u klavirskoj pratnji kolegice i prijateljice Elizabete Marjanović.
Marija se kući kao i uvijek nije vratila praznih ruku. Od organizatora i žirija nagrađena je Nagradom Hrvatskog komornog orkestra.

Ova mlada profesorica Glazbene škole Požega, rodom je iz Drage. Ova nagrada od sinoć joj nije jedini uspjeh u posljednjih nekoliko dana. U ponedjeljak je obranila Diplomski rad na studiju Glazbene pedagogije na Muzičkoj akademiji u Puli. Ovom prigodom Mariji čestitamo i zahvaljujemo na ovako lijepoj promidžbi našeg grada ali i čitave Požeško-slavonske županije.

“Još jedan koncert je iza nas.
Hvala mojoj dragoj prijateljici i kolegici Elizabeta Marjanović na suradnji i klavirskoj pratnji. Beta, ništa bez tebe. Hvala.
Hvala mojoj obitelji, profesorici, prijateljima i učenicima što ste došli biti moja podrška.
Hvala organizatorima i žiriju International competition of solo singers Stojan Stojanov Gančev na Nagradi Hrvatskog komornog orkestra i veselim se nadolazećim koncertima u prosincu u Zagrebu i Vukovaru.” – zahvalila je Marija putem svog Facebook profila.Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *