Marko Žuljević novi je igrač Slaven Belupa

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp


Marko Žuljević novi je igrač Slaven Belupa. Napadač rođen u Požegi 16.9.1997. i naš klub dogovorili su jednogodišnju suradnju uz mogućnost produženja na još dvije dodatne.
Žuljević je svoju seniorsku karijeru započeo u njemačkim Neugersdorfu i Bautzenu, a branio je boje i Bijelog brda, Slavonije i Marsonije. Posebno je impresionirao u proljetnom dijelu prošlog prvenstva kada je za klub iz Slavonskog Broda postigao 17 golova i upisao 13 asistencija. U Slaven Belupo stigao je na probu u Velikoj i od tada odigrao dvije utakmice, postigao tri pogotka, protiv Slobode dva i Arisa jedan, te zadovoljio kriterije trenera Zorana Zekića.
“Jako sam sretan što sam potpisao za ovako velik klub i, naravno, što sam potpisao svoj prvi profesionalni ugovor. Nadam se da ću opravdati povjerenje kluba, Uprave i trenera. Lijepo sam primljen u ekipu i osjećam se spreman za dokazivanje na najvišoj razini. Mislim da možemo puno toga pokazati u prvenstvu kao momčad, a ja ću pokušati iskoristiti svaku svoju šansu maksimalno. Naravno, nadam se da ću i zabijati što više golova, ali važnije mi je da svojim radom pomognem ekipi da dođe do dobrih rezultata” – rekao je Žuljević.
Dobro došao Marko i sretno!
Priopćili su iz Slaven Belupa.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *