Marko Žuljević potpisao za NK Jarun

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp


“Marko Nujić završio je najveći dio posla prijelaznog roka potpisom Ugovora imenjaka Žuljevića koji stiže iz Slaven Belupa. Žuljević je rođen u Njemačkoj, a sada je njegov dom u Požegi u kojoj smo ga zatekli s telefonskim pozivom nakon povratka iz Zagreba sa potpisa ugovora s Jarunom.

Dogovorio sam se sa Jarunom, motiviran sam što prije se vratiti nakon nesretne ozljede koja me je zaustavila, a igračka karijera trenera Jerka Leke puno će mi u tome pomoći. Imao sam dosta upita i ponuda, čak i većih od onoga što sam dogovorio s Jarunom, moja odluka se temelji što sam stekao dojam da ovdje razmišljaju nogometno razgovarajući sa Nujićem i ljudima iz kluba. Najbitnije mi je da vidim priliku da ću se igranjem za Jarun najprije vratiti u formu i nogometnu razinu na kojoj sam bio prije ozljede, pogotovo kada imamo na pameti da je iz Jaruna nekoliko igrača završilo u višim ligama. Drugačije bih razmišljao da imam više godina nego što ih imam, ovako nema potrebe za brzanjem” – rekao je Žuljević za SportNews.

“Marko Žuljević novi je igrač Jaruna! Pojačat će konkurenciju u napadu, a dolazi nam iz hrvatskog prvoligaša Slaven Belupa!” – priopćili su kratko iz NK Jarun.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)