Mirna Šimunović Svoboda nova direktorica Turističke zajednice Grada Požege

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp


Dosadašnja Voditeljica odsjeka za odnose s javnošću i protokol u Gradu Požegi, imenovana je novom direktoricom Turističke zajednice Grada Požege.
Mirna Šimunović Svoboda, dugogodišnja djelatnica Grada Požege, osoba zadužena za organizaciju, medije i protokol, zasigurno je osoba koja na poziciju čelne osobe TZ ne dolazi u nepoznato i bez iskustva.
Ova, inače po struci magistrica politologije diplomirala je na Fakultetu političkih znanosti.
Usko je surađivala i koordinirala u organizaciji svih, a najviše ovogodišnjih događanja u gradu Požegi, izdvojit ćemo Grgurevo i Dan Grada Požege, manifestaciju kakvu Požežanke i Požežani ne pamte u ovakvoj dobroj organizaciji i posjećenosti.
Do sada se gradonačelnik dr.sc. Željko Glavić i nije proslavio sa svojim famoznim odlukama i izborima, međutim ovo je zasigurno odluka koju moramo pohvaliti.
Uvjereni smo da će Mirna opravdati ukazano povjerenje i da će Požega turistički još više rasti, s obzirom na to da je posljednjih nekoliko godina bila u potpunosti “mrtva”.
Isto tako, Mirni ovom prigodom čestitamo i želimo puno sreće i uspjeha, znanja i volje nećemo poželjeti jer znamo da toga kod gospođe ne manjka!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *