Miroslavu Ivančiću dodijeljeno vrijedno priznanje, Pečat Grada Bjelovara

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp


Miroslavu Ivančiću, predsjedniku Gradskog vijeća Grada Pakraca i predsjedniku Udruge hrvatske policije branitelja Pakraca i Lipika, Gradsko vijeće Grada Bjelovara 29. rujna dodijelilo je Pečat grada Bjelovara kao javno priznanje za značajan doprinos u Domovinskom ratu – piše Pakrački list.

Ivančić je bio pripadnik ZNG-a, a onda HV-a 105. Bjelovarske brigade. Nakon toga prešao je u Policijsku postaju Pakrac koja je do 30. lipnja 1993. godine bila u sastavu Policijske uprave Bjelovarsko-bilogorske, a nakon toga PU Požeško-slavonske. 1992. godine upućen je u Vojno učilište Zrinski-Frankopan gdje je školovan za časnika HV-a. Odlikovan je Spomenicom Domovinskog rata, medaljom Bljesak te spomenicom Domovinske zahvalnosti.

Kao inicijator potpisivanja povelje o prijateljstvu između gradova Bjelovara i Pakraca, potiče suradnju braniteljskih udruga tih dvaju gradova, kao i dviju županija, a samim time promiče ulogu branitelja Bjelovara u Domovinskom ratu. Braniteljima pomaže u ostvarivanju njihovih zakonskih prava i rješavanju svih drugih problema s kojima se susreću.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *