Mještani Dervišage: “Dok netko ne pogine, Grad Požega neće reagirati”

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Danas smo na poziv mještana Dervišage obišli most koji vodi do nekolicine obiteljskih kuća.
U prigradskom naselju Dervišaga, konstrukcija nalik na most ispod kojeg teče rijeka Orljava je “tužan i očajan” za vidjeti te je pitanje koliko će još izdržati.

Most je najblaže rečeno opasan za pješake jer su daske trule a čavli ispadaju sami od sebe, ponavljamo opasno je za pješake a taj most ljudi koriste za prijelaz svojim automobilima.

Puljašić je obećavao i nije napravio ništa, samo laži, a hoće Glavić napraviti, nismo optimisti ali pošto puno stvari gradonačelnik odradi kad vi napišete, ostala nam je to zadnja nada” – govore nam mještani dok smo obilazili i fotografirali “most”.

Smatramo da nema potrebe puno pisati o mostu, stanje je više nego vidljivo na fotografijama, ostaje za vidjeti hoće li gradonačelnik Glavić napraviti nešto i spriječiti eventualnu nesreću ili nedaj Bože pogibiju nekoga, s obzirom na to da njegov prethodnik nije imao sluha za mještane Dervišage.

Smatramo da bi ovakve stvari trebale biti prioritet, a ne sportski tereni i slično.
Hoće li gradonačelnik Glavić imati sluha za očajne mještane Dervišage, kada već njegov prethodnik koji je inače iz Dervišage nije imao, ostaje nam za vidjeti.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Nedavne vijesti

Izbor urednika