Mlade snage Judo kluba Jigoro donijele tri medalje s međunarodnog natjecanja u Sloveniji

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp


Judo klub „JIGORO“ nastupio je na međunarodnom judo natjecanju u Sloveniji u gradu Murska Sobota. Na natjecanju je nastupilo 220 natjecatelja iz 35 klubova iz Slovenije, Italije i Hrvatske. Hrvatsku su predstavljala samo tri kluba, dva iz Zagreba i naš JIGORO. Naše predstavnice opet su doradile sjajne borbe i svaka se kući vratila s medaljom oko vrata.

Ivona Bošnjak je svoju dominaciju potvrdila i izvan granica Hrvatske te se opet vratila kući sa zlatnom medaljom.

Ela Mijoković ovaj put se vratila sa srebrnom medaljom oko vrata i jedini poraz koji je doživjela je upravo od naše Ivone, s obzirom da su bile u istoj starosnoj i težinskoj kategoriji.

Ela Škopec nije uspjela nastupiti u svojoj kategoriji pa je prešla u višu težinsku kategoriju i tamo se uspješno snašla osvojivši brončanu medalju.

„Jako smo zadovoljni nastupom naših cura. Odradile su dobre borbe, konkurencija je bila jaka i mislim da u ovim okolnostima, kad vam od tri predstavnice dvije budu u istoj kategoriji, a treća ode u višu težinsku kategoriju, zaista nismo mogli bolje. Nakon turnira posjetili smo jedno obiteljsko imanje gdje smo ručali i posjetili njihovu ergelu konja. U utorak slijedi analiza borbi, a treninzi i pripreme teku dalje”, komentirao je trener Hrvoje Prevolšek.

Izvor: Kutjevački.hr

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *