Mladež DVD-a Zakorenje odlazi na prvo državno prvenstvo

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp


“Radi se o vatrogasnoj mladeži DVDa Zakorenje koja će po prvi puta u povjesti našeg dvda nastupati ovu subotu na državnom vatrogasnom natjecanju za vatrogasnu mladež.
DVD Zakorenje ima dugu i uspješnu tradiciju sa radom vatrogasnog podmladka i mladeži kako smo nastupili na Županijskom vatrogasnom natjecanju koje se održalo u Pakracu i zauzeli 2.mjesto te time stekli plasman za državno vatrogasno natjecanje u Čakovcu koje je zbog korone prolongirano za dvije godine unaprijed 4.6.2022. time se i generacija ekipe mahom promjenila jer ovaj uzrast je namjenjen 12-16 godina tako da su većinom sve novi članovi i članice u ekipi koja će predstavljati našu županiji i Općinu Brestovac.
Koliko je uspješan rad sa najmlađima svjedoči o tome i 90 pehara medalja sa razno raznih vatrogasnih natjecanja diljem Republike Hrvatske
Pripreme natjecateljske ekipe krenule su još dolaskom prolječa ,a sada se punom parom radi na uvježbavanju ekipe i to uz odličnu suradnju sa DVD-om Nova Gradiška i njihovom mladeži ,te DVD-om Brestovac na čijim terenima i opremi se uvježbavamo jer nemamo uvjete i opremu da sami treniramo na svom terenu.
Takoder zahvaljujemo se i svim sponzorima koji su podržali naš rad odnosno vatroganu mladež putem donacija.” – Priopćio je Voditelj vatrogasne mladeži DVD-a Zakorenje Matej Lončarević.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *