Mlađi kadeti Rukometnog kluba Požega otputovali u Poreč na Prvenstvo Hrvatske

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp


POŽEGA / POREČ – Ekipa mlađih kadeta Rukometnog kluba Požega otputovala je danas u Poreč gdje se od 20. do 23. svibnja održava Prvenstvo Hrvatske za mlađe kadete (U15). Na ovom natjecanju sudjelovat će 20 ekipa koje su raspoređene u četiri skupine po pet ekipa.

Pobjednici skupina ulaze direktno u četvrtfinale dok će drugoplasirane i trećeplasirane ekipe iz svih skupina to mjesto morati izboriti kroz osminu finala. RK Požega je u skupini A u kojoj se još nalaze Zamet (Rijeka), Rudar (Rude), Solin i Koprivnica. 

Mladi Požežani koje vode treneri Filip Bešlić i Ivan Antunović već danas u 17,00 sati igraju prvu utakmicu protiv Rudara. Drugu utakmicu u skupini igraju sutra (subota, 21. 05.) u 08,00 sati protiv Solina, a treću u 14,00 sati protiv Zameta. Istog dana u 18,00 sati protiv Koprivnice će odigrati posljednju utakmicu u skupini. 

Utakmice 1. kola u skupini A već su odigrane, a Požega je bila slobodna. Zamet je svladao Solin rezultatom 19:16, a Rudar je bio bolji od Koprivnice rezultatom 22:18. 

Osmina finala je na rasporedu u nedjelju, 22. 05. u 09,00 i 10,00 sati, a četvrtfinalne utakmice istoga dana u 14,00 i 15,00 sati. U ponedjeljak, 23. 05. polufinalni susreti su predviđeni za 08,30 i 09,30 sati dok će se finale igrati u 14,30 sati. 

Sve utakmice Prvenstva Hrvatske odigrat će se na dva terena Sportske dvorane Žatika, a svi susreti mogu se pratiti uživo na YouTube kanalu Hrvatskog rukometnog saveza. 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *