Mladi požeški pjevač Toni Leskovar prepjevao pjesmu “Ej, sudbino”

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp


Mladi i talentirani požeški pjevač, 26-godišnji Toni Leskovar na početku je pjevao uz glazbenu grupu na svadbama, rođendanima, klubovima, a onda je napravio korak više i krenuo je ambiciozno postati solo pjevač. Toni potječe iz obitelji koja se bavi poljoprivredom i turizmom, a prije nešto više od mjesec dana imao je promociju povodom završetka pet godina fakulteta na kojoj se okitio titulom inženjera.

Požežanin Toni Leskovar dijeli ime sa slavnim zagrebačkim pjevačem Tonijem Leskovarom koji je poznatog po hitu Serbus Zagreb moj. Osim što dijele isto ime i prezime, kao i ljubav prema glazbi, kod glazbenog žanra im se ipak putevi razilaze, zagrebački Leskovar je pjevao popevke, dok je mladi Požežanin odabrao žanr folk glazbe.

Ovaj mladi 26-godišnji sugrađanin, 2021. godine je izbacio svoju prvu pjesmu i spot pod nazivom “Nije kao ti” koja na servisu Youtube broji gotovo 100 tisuća pregleda.
Spot je snimljen na Otoku Viru gdje je inače Tonijeva ljetna adresa, budući da se ondje obiteljski bave turizmom.
Pjesmu je potpisala prestižna Grand Produkcija. Prvu Tonijevu pjesmu napisao je i uglazbio Dragan Brajovic, a aranžman je djelo Milana Rakića. Brajović je u Srbiji legendarni tekstopisac i kompozitor koji je skladao za Tijanu Dapčević, Željka Samardžića, Seku Aleksić, Džeja i brojne druge pop i pop-folk zvijezde.

Prije tri godine Toni Leskovar u Beogradu je upisao i školu za tehniku glasa Supervoice kod Suzane Branković – nekadašnje članice Beauty Queensa i pratećeg vokala pobjednice Eurosonga Marije Šerifović – kako bi poboljšao svoje glasovne mogućnosti te se približio zvuku i načinu pjevanja koji mu najviše odgovara.

Prije dva dana, Toni je izbacio novi spot u kojemu je prepjevao pjesmu Dragana Kojića – Kebe pod nazivom Ej, sudbino.
U nastavku možete poslušati prepjev pjesme Ej, sudbino, kao i Tonijev hit “Nije kao ti”.
Toniju želimo puno sreće i daljnjeg uspjeha u pjevačkoj karijeri.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *