Mladi Požežanin Ivan Smiljanić osvojio dva međunarodna zlata

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp


736 natjecatelja iz 12 država nastupilo je ovoga vikenda na Novogodišnjem turniru u Novom Sadu kao najvećem i najbrojnijem u regiji.
STK Požega predstavila je tri svoja igrača Ivan Smiljanić, Nera Vujasinović i Luka Budimir.
Ivan je u ekipnom dijelu natjecanja prvoga dana sa timskim suigračima Milanom Vučetić i Maksimom Peto osvojio ekipni dio natjecanja bez izgubljenog seta.
Drugoga dana Luka Budimir je zaustavljen od Rumunjskog natjecatelja u pojedinačnom dijelu natjecanja vrlo tijesnim rezultatom dok je Ivan briljirao i drugoga dana te nakon niza pobjeda ostao u finalu protiv svojega timskog suigrača i velikog prijatelja Milana Vučetića podigao pobjednički pehar oko 21 sat. Uslijedila su prelijepe čestitke i želje za uspjehom svih trenera, igrača i sudionika za velikog igrača iz male Požege.
Trećega dana Nera Vujasinović u svojoj dobnoj kategoriji je u prva u grupi pobjedom nad Mađaricom i Rumunjkom te je ponovnom pobjedom nad Crnogorkom i Rumunjkom došla u prvih 16 gdje je zaustavljena od igračice Mađarske tijesnim rezultatom i prelijepom igrom.
Svi lijepi događaji i nova prijateljstva ovoga vikenda su kruna uspjeha za naš klub ove godine. Sreća naše djece nama roditeljima, klupskim suigračima, građanima Požege i Hrvatske treba biti na prvom mjestu a isto tako i pouka kako bi smo se svi trebali ponašati kako bi svijet bio bolji.
STK Požega svim našim sugrađanima želi blagoslovljen Božić i Novu Godinu a djeci puno sportskih i životnih uspjeha – priopćili su iz STK Požega.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *