„MOBILAB“– NAJBRŽI I NAJKVALITETNIJI SERVIS MOBITELA, TABLETA I RAČUNALA U POŽEŠTINI

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

MOBILAB – najbolji i najbrži servis za popravak svih vrsta mobilnih telefona, tableta i računala smješten na dobroj i prometnoj lokaciji u Ulici dr. Franje Tuđmana na broju 14.

Riječ je o lokaciji u blizini Veleučilišta, Gimnazije, Pošte, Obrtničkog doma i drugih institucija tako da je „MobiLab“ vrlo dostupan zbog velikog broja obližnjih parkirnih mjesta.

Obavljamo popravak svih vrsta mobilnih telefona, tableta i računala, a dijagnostiku kvarova na tim uređajima dajemo besplatno – kazao nam je mladi požeški informatičar Daren Plešić, vlasnik „MobiLaba“.

Pored toga ovdje je u ponudi veliki izbor maski, zaštitnih stakala, punjača, auto punjača, slušalica i drugih potrepština za navedene uređaje, a obavljaju i otkup neispravnih mobilnih telefona, tableta i računala.

Za potencijalne korisnike ovog servisa dakako je značajno da su cijene popravaka izuzetno umjerene i povoljne, te da su rokovi za obavljanje servisa kratki što jamče u servisu „MobiLab“, kojega bez sumnje trebate posjetiti tijekom radnog vremena svakog dana od 9 do 17 sati, te četvrtkom i subotom od 9 do 13 sati, a za hitne slučajeve tu je mobitel broj 091- 907-7993.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Nedavne vijesti

Izbor urednika