Moto maraton “Krajevima naših predaka 22.”

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp


MKVC – Moto klub Veterani Croatia u suradnji s hrvatskim moto klubovima nakon završetka i puštanja u promet „Pelješkog mosta“ organizira 04. i 05.08.2022. godine za vrijeme obilježavanja Dana pobjede i domovinske zahvalnosti, Dana hrvatskih branitelja i 27. obljetnice vojno-redarstvene operacije „Oluja“ Moto maraton pod nazivom „Krajevima naših predaka ’22.“ smjerom od Memorijalnog groblja žrtava iz Domovinskog rata u Vukovaru, dalje autocestom preko mosta “Pelješac“ do brda Srđ iznad Dubrovnika, a potom nastavljamo do moto partya u organizaciji MK Vukovi Livno u Livnu (BiH).
Cilj moto maratona Moto maraton „Krajevima naših predaka ’22.” – Najava je sjećanje na sve poginule hrvatske branitelje te zahvala svim preživjelim braniteljima za obranu i oslobađanje područja na Južnom bojištu za vrijeme Domovinskog rata te promoviranje novoizgrađenog mosta, odnosno moto turizma i Hrvatske kao sigurne europske zemlje lijepih cesta s izrazito bogatom kulturnom, povijesnom i prirodnom baštinom.

Pozivamo hrvatske moto klubove koji žele biti dio organizacije ovog projekta te pomoći oko smještaja, prehrane, moto kolone, koncerta ili logistike (kombi) pri kretanju kolone, članove koji će sudjelovati u maratonu, a po struci su mehaničari ili medicinski djelatnici, ali i one koji se jednostavno žele priključiti samom moto maratonu, da nam pošalju svoj logo kako bismo ih mogli uvrstiti u ovaj veliki “bratski” projekt hrvatskih moto klubova.
Također pozivamo i bikere iz Europske unije i cijele Europe da nam se priključe o ovom maratonu, a posebno one koji će tih dana boraviti u Hrvatskoj.

Pokrovitelj moto maratona “Krajevima naših predaka `22.” je Ministarstvo hrvatskih branitelja Republike Hrvatske.

Više o tome na linku:
http://www.mk-veterani.hr/index.php?option=com_content&view=article&id=1696:moto-maratonu-krajevima-nasih-predaka-22-najava&catid=231:aktivnosti-predsjednitva-mk&Itemid=1370

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *