Multidisciplinarni pristup u neurorehabilitaciji

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp


Sinoć, 25.8.2022. u organizaciji Palijativnog tima LiPa s partnerima u projektu „Rame uz rame idemo dalje“ u Gradskoj knjižnici u Požegi održan je niz stručnih predavanja na temu nefarmakoloških metoda terapije u neurorehabilitaciji.

Predavanja su održale prof.dr.sc. Silva Butković Soldo „Multidisciplinarni pristup u neurorehabilitaciji“, Dunjica Karniš, praktičar ekspresivne art terapije predstavila je mogućnosti i metode terapije primjenom likovnih tehnika te prezentaciju prim.dr.sc. Senke Slivar o pozitivnom utjecaju poezije u rehabilitaciji kao dijela biblioterapije. O različitom djelovanju različitih vrsta glazbe na čovjeka govorila je Vesna Božić, dipl.med.techn.

Predavanja su začinjena stihovima Irene Kalan i Senke Slivar.

Skupu su nazočili članovi udruga s područja požeštine; Udruge 63.a samostalna bojna HV Požega, Društva Multiple skleroze Požeško-slavonske županije, Palijativnog tima LiPa (Pakrac-Lipik) sa mladim volonterima Ambasadorima dobročinstva, članovi udruge Branitelj pomaže Branitelju koji su došli popratiti predavanja čak iz Vukovara i Vinkovaca i druge osobe privučene zanimljivošću tema.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *