Na festivalu u Italiji, film Turističke zajednice Požeško-slavonske županije osvojio nagradu

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Višestruko nagrađivani promo film Turističke zajednice Požeško-slavonske županije Experience Golden Slavonia osvojio je nagradu na International Tour Film Festivalu u kategoriji Najbolji turistički film. Trinaesta je to osvojena nagrada promo filma na svjetskim festivalima – prenosi Visit Slavonia.

“Sudjelovanjem na filmskim festivalima promoviraju se sve ljepote i turistički sadržaji Požeško-slavonske županije, ali i od struke potvrđuje atraktivnost destinacije Zlatna Slavonija”, rekla je Maja Jakobović.

Promo film nastao je u produkciji Balduči film d.o.o. i redatelja Bobbya Grubića, vlasnika tri Emmya.

International Tour Film Festival međunarodno je natjecanje za kratke, srednje i dugometražne filmove. 11. izdanje filmskog festivala održalo se u Rimu od 04. do 08. listopada te je bilo popraćeno raznim događanjima i kulturnim programom.

Na dodjelu i uručenje nagrade za Najbolji turistički film 2022. godine stigla je i izaslanica Veleposlanika RH u Rimu, Jasena Mesića, generalna konzulica gđa. Iva Pavić koja je također popratila dodjelu uz predstavnike našeg filma županice Antonije Jozić, direktorice TZ Požeško-slavonske županije Maje Jakobović i redatelja Bobbya Boška Grubića.

“Izuzetno je zadovoljstvo primiti nagradu za najbolji turistički film 2022. na prestižnom međunarodnom festivalu, a posebno mi je drago što je svečanosti nazočila i generalna konzulica Iva Pavić.”, izjavila je županica Jozić.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *