Na internetskoj stranici Komunalca Požega d.o.o. postavljen Korisnički portal

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp


Na internetskoj stranici Komunalca Požega d.o.o. postavljen je Korisnički portal. Putem korisničkog portala možete dobiti uvid u stanje svojih plaćenih računa za odvoz otpada, grobnu naknadu i toplinsku energiju (grijanje) te u PDF formatu prikaz neplaćenih računa za navedene usluge. Na prikazanim računima nalazi se QR kod za brže i jednostavnije plaćanje putem mobilnih telefona (slikaj i plati) – prenosi Komunalac Požega d.o.o.

Za pristup korisničkom portalu potrebno je registrirati se unošenjem imena, prezimena, korisničkog imena, e-mail adrese lozinke te poziva na broj s nekog od prethodnih računa koje ste dobili u papirnatom obliku. Nakon registracije na e-mail će Vam biti poslan link za aktivaciju čijim je otvaranjem postupak registracije završen.
Administrator korisničkog portala u roku od 24 sata će odobriti registraciju nakon čega je za svaki daljnji ulaz u korisnički portal potrebna samo prijava imenom/emailom i lozinkom.

Registracijom na Korisnički portal više nećete dobivati račune u svoje poštanske sandučiće, već u svoj elektronski sandučić sa svim ispunjenim podacima za uplatu. Na taj je način plaćanje računa brže i jednostavnije i što je najvažnije čuvamo prirodu i okoliš.
Za tonu papira potrebno je posjeći 20 mladih stabala!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *