VIDEO: Iskrcao smeće u prirodu pa novinaru pokazivao stražnjicu, radi se o Požežaninu?

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp


Snimka i fotografije događaja koje kruže po portalima diljem Hrvatske su ponovno, naravno u negativnom smislu povezane s Požeško-slavonskom. Naime, vozilo je požeških registarskih oznaka, a je li i vozač naše “gore list” nije nam poznato.

METAJNA – Lik iskrcava smeće iz kamiona uz cestu bez imalo srama. Supruga ga je upitala je l’ se to smije, a on kaže da on to malo “preslaguje”. Nažalost baš kad je skinuo gaće prekinulo mi snimanje! – objavio je Michael Stepanić koji je prolazio cestom kod Metajne u pripremi za utrku koja se održavala na otoku Pagu.

– Mi smo prolazili u autu, a tip je fino upravo iskrcao neki stari pomoćni krevet s kamiona ravno pored ceste. U kamionu su bile još neke stvari, i mogu pretpostavljati da bi i one završile na istom mjestu – prepričava nam Michael Stepanić, koji je inače i kolega urednik portala 24 sata.

– Stali smo ispred njegova kamiona i moja supruga je izašla van. Dok sam ja parkirao, ona je otišla do njega i upitala ga jel se to smije tamo bacati, a on je rekao prvo da nije to on bacio (iako smo ga vidjeli kako to istovaruje), a potom je rekao da to on samo preslaguje – kazuje Stepanić.

– Ja sam izašao iz auta nakon minutu dvije i rekao da ću ga prijaviti policiji za to. Počeo sam snimati, a on je nešto dobacivali u stilu ti ćeš to mene snimati i slično da bi se u jednom trenu okrenuo, skinuo trenirku i gaće i rekao da mi da mu i to snimim. Nažalost upravo u tom trenutku sam htio okinuti i fotografiju pa sam nešto krivo stisnuo na mobitelu i prekinuo snimanje. No na snimci se jasno vidi da ima nakanu skinuti gaće – pojašnjava svoju dogodovštinu.

– Potom smo mu ponovili da počisti to ili ćemo prijaviti sve. Kako sam se žurio na utrku nisam više imao vremena ni živaca se raspravljati s njime pa smo odjurili na utrku. Na povratku smo stali na istom mjestu i vidjeli da je maknuo taj pomoćni krevet što ga je izbacio – prepričava i zaključuje da je najvažnije da na kraju nije nikakvo smeće završilo u prirodi.

No koliko divljih deponija nastane na ovakav način i dokle će se tolerirati ovakvo ponašanje, pitanje je koje može riješiti samo zakonodavac i lokalna vlast s boljim nadzorom i paprenim kaznama.

– Makni mi se od auta, đe ti smiješ meni auto slikat? – komentira muškarac u videu, dok snimatelj govori “Zovite policiju!”

Ženski glas govori “Pa niste policajac”, a muškarac u radnim rukavicama kaže “Jel’da? Ma nemoj To je moja privatna stvar”, nakon čega je skinuo gaće – prenosi Morski.hr

Kako je to izgledalo jučer na Pagu, pogledajte u videu:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *