Načelnik općine u bordelu u Austriji na službenu karticu potrošio 1560 eura

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp


NAČELNIK općine Murter-Kornati Toni Turčinov jedne noći sredinom travnja 2019. godine između 1:37 i 3:38 ujutro, u klagenfurtskom klubu La Cocotte, triput je upotrijebio općinsku karticu i potrošio 1560 eura proračunskog novca – prenosi INDEX.hr.

Kako doznaje Telegram, radi se o tri računa, dva od 600 eura te jednom od 360 eura, a klub o kojem se radi bio je legalni bordel kojemu je na službenim stranicama pisalo da pruža erotično iskustvo s non-stop show programom. Gosti kluba mogli su birati i intimno druženje s 10 do 15 djevojaka u sedam zasebnih soba na dva kata.

Turčinov: Slučajno sam pomiješao kartice
U odgovoru za Telegram Turčinov je kazao kako je bio na večernjem druženju u bordelu s potencijalnim gostima i domaćinima te da je slučajno pomiješao kartice. Naime, tvrdi da je račun htio platiti privatnom karticom.

“Moja privatna i službena kartica iste su banke i u tim večernjim satima došlo je do omaške zbog koje se ispričavam svojim mještanima”, napisao je u odgovoru tvrdeći da je obeštetio proračun tako da je privatnom karticom onda platio troškove noćenja u hotelu za 12 ljudi.

Zanimljivo je da su ti troškovi iznosili točno 1560 eura, ali i da su, prema prvom odgovoru, u Austriju putovali samo on, direktorica lokalne turističke zajednice te jedna recepcionerka. Na upit Telegrama kojih je još 9 ljudi spavalo u hotelu, iz općine su rekli da ne mogu odgovoriti jer moraju zaštititi njihovu privatnost.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *