NADLEŽNIH NIGDJE Mještani Štitnjaka imaju jednu od najgorih cesta u županiji?

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp


Probleme oko prometnica pišemo jako često, a ova iz današnjeg članka bi vrlo lako mogla zauzeti prvo mjesto po ocjeni u kategoriji najgora cesta. Mještani Štitnjaka godinama muku muče s cestom koja dolazi do njihovog mjesta, a nakon svake kiše stanje je naočigled sve gore i pitanje je koliko će još dugo uopće moći tamo prometovati osobnim automobila. Osim što voda kamenje i pijesak nanosi na cestu i pored ceste radi duboke kanaliće i kanale opasne za osobna vozila, isto tako, voda nakon padalina pred sobom nosi i komadiće asfalta od onoga što je ostalo od te prometnice. Mještani Štitnjaka kažu da su nemoćni i da za njih nitko nema sluha.
Pred izbore im svi obećavaju sve, a onda četiri godine nema niti političara, niti obećanja. Nadležni za ovu cestu su se očito dobro sakrili ili će možda reći onu staru provjerenu izreku da nisu upoznati s tim problemom. Na žalost, kod nas nitko s ničime nije upoznat, stvari se raspadaju, ljudi odlaze, a samo pojedinci uživaju sve blagodati moći ne mareći za one, koje se svake četiri godine laže i obećava.
Do kada će mještani Štitnjaka čekati da im se netko smiluje i da netko od nadležnih zakorači i uvidi njihov problem, za sada nam nije poznato. Jedno je sigurno, a to je da od ovog, kao niti od drugih problema koje nam naši čitatelji svakodnevno iznose nećemo odustati sve dok god ne budu riješeni. Sada ćemo samo ukazati na problem, a drugi put ćemo prozvati i poimence nadležne koji su za svoj posao debelo plaćeni, a očigledno ga nisu u stanju obavljati. Sramotu iz 21. stoljeća pogledajte u našoj fotogaleriji.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)