Allesovo izvlačenje nagrada „30 NAGRADA ZA 30 GODINA ALLES d.o.o“ održava se 6. lipnja 2024.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

Nagradno finalno izvlačenje 5 nagrada u ALLES ELEKTROCENTRU, Industrijska 40, Požega, povodom 30-tog rođendana. „30 NAGRADA ZA 30 GODINA ALLES d.o.o“

„Allesovo izvlačenje nagrada: Putovanje kroz 30 godina uspjeha!

Uzbudljivo je vrijeme u Alles d.o.o. dok se bliži veliko finale spektakularne nagradne igre povodom proslave 30 godina uspješnog poslovanja! Svi putevi vode u Alles Elektrocentar u Požegi, Industrijska 40, gdje će se u četvrtak, 06. lipnja, s početkom u 16 sati održati nezaboravno nagradno izvlačenje.

Pomno osmišljena nagradna igra pod nazivom “30 NAGRADA ZA 30 GODINA ALLES d.o.o.” postala je govor grada, a sada je došlo vrijeme da se otkriju dobitnici. Od samog osnutka 1994. godine, Alles d.o.o. je trgovinski div koji je rastao i razvijao se kroz  godine zahvaljujući neumornom radu, predanosti i povjerenju svojih kupaca.
Ovo izvlačenje nije samo nagrada za sretnike, već i prilika za tvrtku da izrazi duboku zahvalnost svim vjernim kupcima, suradnicima i gostima koji su podržali njihovu misiju tijekom proteklih 30 godina. Bez njihove podrške, Alles ne bi postigao ovaj značajan jubilej.

Pripremite se za uzbuđenje jer Alles d.o.o. ne štedi na nagradama! Ukupno će se podijeliti 30 vrijednih nagrada kako bi se proslavilo tri desetljeća poslovanja. Igra traje od 1. siječnja do 6. lipnja 2024. godine, a sve što trebate učiniti je kupiti bilo koji proizvod s minimalnom vrijednošću računa 30 €, ispuniti obrazac i sačuvati račun do završetka nagradne igre.
Nagradni fond je bogat i raznolik, pružajući sreću i zadovoljstvo svakom dobitniku. Mjesečne nagrade uključuju 5×200 € Alles poklon bonova, dok će glavni dobitnici osvojiti impresivne nagrade poput Renault Captur techno E-Tech 145 Hibrida, Hisense TV-a 100U7KQ, električnog bicikla Cross Bosch Maverix G4, električnog mopeda MS Energy C-Vibe i električnog romobila Egoni S44.

Osim uzbuđenja izvlačenja, posjetitelje očekuje i izvanredna gastronomska ponuda te zabavni program. Ovo će biti događaj koji se ne propušta!
Alles d.o.o. želi izraziti duboku zahvalnost svim svojim kupcima, suradnicima i poslovnim partnerima na podršci tijekom ovih 30 godina. Njihova posvećenost kvaliteti i povjerenju rezultirala je nevjerojatnim uspjehom, a nagradna igra je samo jedan način da se pokaže koliko cijene njihovo partnerstvo. Stoga, pridružite se slavlju u Alles Elektrocentru u Požegi i budite dio povijesti dok Alles d.o.o. slavi tri desetljeća uspješnosti s posebnim iznenađenjima za svoje vjerne kupce!

Vaš ALLES d.o.o. – UVIJEK UZ VAS

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)