[NAJAVA] Gostioničarka stiže i u Kutjevo!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp


Nakon brojnih rasprodanih kazališta, kulturnih centara i dvorana – Gostioničarka stiže i u Kutjevo! Ni manje ni više, nego povodom Dana žena. Prilika za počastiti sebe, svoje bolje polovice, majke, bake, prijateljice kvalitetnim i zabavnim kulturnim sadržajem.

Glavna glumica Ružica Maurus za ulogu u Gostioničarki nominirana je za nagradu Zlatni Studio, kao i Marin Klišmanić za ulogu kapetana Luje Bona. Predstava je u požeškom kazalištu rasprodana preko 10 puta od premijere 20. listopada 2023. Također, prema godišnjem izboru Jutarnjeg lista, našla se na listi top 7 najboljih kazališnih predstava u 2023. godini.

Što još dodati osim toga da smo sigurni da ovu domaću predstavu vrijedi pogledati! Podržimo naše kazalište i naše glumce u Kutjevu 10. ožujka svojim dolaskom.

Od danas možete kupiti i osigurati svoje mjesto na popularnoj predstavi Gostioničarka (Gradsko Kazalište Požega). Ulaznice su dostupne na nekoliko lokacija u Kutjevu: Narodna knjižnica i čitaonica KutjevoERA – Europska razvojna agencija dooPizza Bar JeronimKavana i vinski bar Ceco te u Gradskoj upravi.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)