Najavljen je bogat program Kulturnog ljeta u Kutjevu

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp


Jučer su u prostoru Gradske vijećnice Grada Kutjeva, a u ime Grada Kutjeva s udrugama, poduzetnicima i institucijama, gradonačelnik Grada Kutjeva Josip Budimir i viši stručni suradnik za informiranje, protokol i marketing Grada Kutjeva Matea Bilić najavili veselo i programski bogato Kulturno ljeto u kome će se moći pronaći sve dobne skupine sugrađanki i sugrađana, ali i svih gostiju željnih dobre zabave i zanimljivih manifestacija. Kulturno ljeto sastojat će se od zabavnih programa, obilježavanja važnih datuma, edukacija, radionica, druženja u prirodi, koncerata, predstava, duhovnog vikenda i brojnih drugih aktivnosti.

“Sretan sam i ponosan što smo pokrenuli ovu manifestaciju, kad pogledam program i koliko tog se događa tijekom ljeta na području Kutjeva, pregršt je događanja, a zna se uvijek govoriti da kod nas nema ništa. Ono što možemo zaključiti i potvrditi je da se u Požeško-slavonskoj županiji i gradu Kutjevu zaista tijekom godine događa jedan veliki broj aktivnosti. Uvjeren sam da oni ljudi koji se žele dobro provesti i koji žele nešto vidjeti, bilo kulturno, sportsko ili društveno-zabavnog sadržaja, imaju gdje otići.“ – rekao je gradonačelnik Grada Kutjeva Josip Budimir.
Na samom kraju, gradonačelnik Budimir naglasio je kako će se po prvi puta održati Dan branitelja grada Kutjeva, te veća proslava blagdana Male Gospe uz duhovni vikend.
Potom je viši stručni suradnik za informiranje, protokol i marketing Grada Kutjeva Matea Bilić predstavila bogati program Kulturnog ljeta koji možete vidjeti u nastavku.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)