Najjednostavnija priprema kuhanog vina

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Ubrajate li se u olfaktivne tipove, miris kuhanog vina zacijelo vam pokreće maštu u ovome smjeru: drvena kućica negdje u planinama, otvoreni kamin,a vi u društvu najdražih prijatelja pijuckate toplo začinjeno vino.

Sastojci za 6 osoba

1 l crnog vina
150 g smeđeg šećera
1 Cimet šećer Dolcela
8 Vegeta Maestro Klinčića cijelih
1 žličica narezane narančine korice

Priprema

1.
Stavite kuhati vino, cimet i klinčiće.

2.
Kad zakipi, dodajte šećer, narančinu koricu i kuhajte još 2-3 minute.

Posluživanje
Poslužite vruće u vatrostalnim čašama.

Savjet
Ako je vino kiselije, povećajte količinu šećera.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Nedavne vijesti

Izbor urednika