Najjednostavnija priprema kuhanog vina

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

Ubrajate li se u olfaktivne tipove, miris kuhanog vina zacijelo vam pokreće maštu u ovome smjeru: drvena kućica negdje u planinama, otvoreni kamin,a vi u društvu najdražih prijatelja pijuckate toplo začinjeno vino.

Sastojci za 6 osoba

1 l crnog vina
150 g smeđeg šećera
1 Cimet šećer Dolcela
8 Vegeta Maestro Klinčića cijelih
1 žličica narezane narančine korice

Priprema

1.
Stavite kuhati vino, cimet i klinčiće.

2.
Kad zakipi, dodajte šećer, narančinu koricu i kuhajte još 2-3 minute.

Posluživanje
Poslužite vruće u vatrostalnim čašama.

Savjet
Ako je vino kiselije, povećajte količinu šećera.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)